TurkeKul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkür ederim. Çocuğum için bir ara düşünmüştüm. Yavru bir Dogo alarak, ailemizin bir ferdi olsun, bizle birlikte büyüsün diye. Ancak gördüğüm bazı olumsuz yorumlar ister istemez aklımda soru işaretleri bırakmıştı.
Ne gibi olumsuz yorumlar sakıncası yoksa söyleyebilir misiniz? Dogo'lar kadar cana yakın köpek cinsi zor bulunur. Özellikle çocukla birlite büyüyecekse ona sizden daha iyi bakabilir, bunu laf olsun diye söylemiyorum. Bende farklı bir cins köpe daha var, daha yavruyken dişi diye sokağa atmışlardı aldım besledim, ufak boylu çok tatlı bir şey. Şimdi bir yaşında dogolarımla birlikte yaşıyorlar. Bilirsiniz belki ufak tür köpekler biraz daha agresif olurlar, ben bu ufak köpeğim yemek yerken bazen sinirlendirmek için bilerek yemeğini almaya çalışıyorum ve o da doğal olarak bana sinirleniyor ve havlıyor, inanın Dogo'lar sırf o bana havlıyor diye neredeyse ona saldrıcaklardı, halbu ki hep birlikte takılıyorlar ve normalde asla ona ses çıkarmazlar. O derecede koruma içgüdüsü yüksek hayvanlar. Youtube üzerinde çocuklarla birlikte yaşayan Dogo videolarını izleyebilirsiniz, ne kadar cana yakın olduklarını görebilirsiniz.