kadınlara eşitlik denen zırvayı millet yemiş.Adam karısıyla 10 ay evli kalıp ayda 1000 tl nafaka terörü estirirler.Kadın dernekleri bildiğin "kürtçü liberal" tayfanın eline geçmiş.Sonra ne olmuş.Belediyede saat 15:30 dan sonra kadın çalışan bulamadık geçen ? sebep? hanımefendiler kreşden çocuk almaya gitmişler.657 değiştireceksin.asgari ücret vereceksin.Çıkacak yürek olmaz.3500 tl maaş alıyor bunlar.Ben vergi veriyorum.Ve eşşek gibi karşığını verecekler.Sonra Devlet adalet dağıtırsa böyle dağıtır.Okulları özelleştirelim Varmısınız?
O sizin yeğeniniz veya çocugunuz için devlet ayda 350 tl para harcıyor.Hemde ögrenci başı.Sen de sanıyorsun ki.Bedava? Naaah bedava.Milli eğitim denen sömürüyor.Bayan erkek farketmez.Ben çocugumu "kocasıyla halvet yapamamış" "özel gününde " sininiri çıkaramamış psikopatlara vermek istemiyorum.Son ögretmenler 15-20 sene önce emekli oldu yada özele geçti.Eğitim dediğinizi diploma sanıyorsunuz.Okuyacak çocuklara devlet burs versin.Kafası basmayan ama eli maharetli gençleri iş sahibi yapsınlar.Varmısınız.Lisedeki dayakçıların tatmin ettik senelerce.Ne için eğitim için.*** bayan kuaförü olsam ayda 4-5 bin lira kazanır işime bakardım.Dünyanın neresine gidersen git iş sahbii olurdum.Şimdi usta yok.10 ay çocukları zırıltısını çektim diye ağlayanlar bir an önce istifasını versin? yer mi .;"İzmirde evlenilecek ögretmen" diye facebook grup açan niteliksiz ögretmenler olduğu sırf "eş için tayin" isteyenlere fazla maaş veriliyor.Ögretmenlere performansa göre verilecek.Sınav yapılsın her sene.Maaş düşürülsün bakalım.Bu laflarım konu sahibine değil.Devlete çöreklenmiş.Bayan ögretmen zırvasıyla atama yapan milli eğitimedir.Dünyanın neresinde görülmüş 2 ay tatil.Nerde var bana bunu örneğini verin.3000 tl maaşı alan kendini prenses sanıyor.Sonra 28 yaşında "evde kaldık sanırım project42" diyorsunuz.Bu leş grubu %95dir.Devlet bir an önce paralı eğitime geçsin.Bu zırvalıklar son bulsun.Bayanları erken emekli eden sistemede hayır.Sgkyı fonlayan devletin potikasınada hayır.Dünya liberal yolda gidiyor.Bizim yarı sosyalist devlet.Kafası basmayan ahmakları okullara kitleyip işsizliği gizleme derdinde...Brek breh..