Merhaba arkadaşlar. Önceden böyle bir şeyi fikretsem de forum da kripto paralara forumda hala balon diyen bu kadar kişi varken pek kullanılacağını düşünmediğimden hiç girişmedim. Fakat buradaki konu kullanan kişilerin olabileceğini bana bir miktar kanıtladı. Çok üst düzey olmamakla birlikte R10'da kullanılabilecek Ethereum tabanlı bir tokeni rahatlıkla yazabilecek seviyede, orta düzey civarı Solidity hakimiyetim var. MyEtherWallet kullanırsanız en hızlı işlemlerde bile güncel ethereum kuru üzerinden hesaplanırsa 0,000274 TL gibi bir ücrete tekabül ediyor sanırım aktarım ücreti. Bankaların komisyon ve masraflarından kurtulmanın yanısıra daha güvenli ve d.landırıcılığı daha telafi edilebilir bir sistem de geliştirmiş olacağız böylece. Tek gereken şey aktarım ücretini görmek için cüzdanınızda çok küçük bir miktar ethereum bulundurmanız oluyor.
Nakite dönüştürme ya da nakiti tokene dönüştürme işi de ben ve dönüşüm işini üstlenmeyi isteyen kişilerin belirledikleri fiyatlar ile yapılabilir.

Böyle bir token geliştirirsem ticaretlerinizde kullanır, ödeme seçenekleriniz arasına ekler miydiniz?