Kimse kusra bakmasın işte bu kafalarla bitcoine giriyorsunuz öldü bitti gitti.
Öldü diyorsunuz peki geçen sene kaç k idi? bu sene kaç k? %650- 700 bu fiyatla karda nerede bu kadar kazanıyorsunuz? aç gözlülükle bu işe girerseniz zaten 1-0 kaybedersiniz arkadaşlar ben 4 senedir bu işlerle uğraşıyorum hiç bir arkadaşıma yatırım tavsiyesi veremiyorum adamlar daha dün uğraşmaya başlamış şu coin uçuyor bu coin uçuyor buna yatırın bu gelecek sene şu fiyat adam fiyat bile söylüyor benim bile ağzım açık kalıyor. Çevremdeki bir çok insana söyledim bu fiyatlardan girmeyin mutlaka düzeltme olur diye kim dinledi ? hiçbiri bitcoin zaten bu hareketleri yapmasa bitmiştir balinaların amacı bu zaten bir kontrol etsenize yurtdışı borsalarını düşerken birileri deli gibi satıyor birileri deli gibi alıyor adam salak mı neden alıyor ? Güney kore devlet yöneticileri kasıtlı olarak spekülasyon yaptılar , peşine hindistan , peşine amerika kredi kartı haberleri kaldıki daha yeni vadeli işlemlere koydu bu gerizekalılar ama bu haberlerin hiç biri olmasa başka haberlerle yine düşüreceklerdi bugün bir arkadaş yazmış bir forumda petrolun fiyatı geçen sene 120 $ dan 30 $ düştü kimse dedimi petrol bitti gitti? Bu piyasada öyle çok kolay para kazanma yok arkadaşlar hırs yaptığınız an bitirirler.