İnsanlar eleştirildiği zaman aslında daha iyisini istiyor, beklentileri daha yüksek demektir. Evet gerçekten de çok saçma bir şey olmuş bu PTTMessenger, aslında hadi basitliğini boşverin whatsapp varken kimse geçip bunu kullanmaz, bu bile boşa çaba demek. Türkiye daha iyisini yapamaz mı? YAPAMAZ arkadaşlar (: Whatsapp'a erişmek vb gibi bir şey hayal edeceklerine kursun bir bakanlık madem bu tarz uygulamalara % ile ortak olsun, gelişimcilerin önünü açsın. Koskoca bakan çıkıp "yerli whatsapp" der? Bu kadar mı demode olur bir iş.
Neden Eleştirilere Tahammülünüz Yok Anlamıyorum?
Türkiye yapacaksa, bakanlık açıklayıp "resmi bir şeymiş tadında sunulacaksa", o zaman bir sürü çooook daha faydalı şey yapılabilir.
Osmanlı arşivlerini açsın, edevlet ile birleştirdin, insanların soy ağacını veren ve aynı zamanda da 3. derece akrabalara kadar erişim sağlayan bir şey yapsın, telekomikasyn ile ortaklar zaten, edevlet üzerinden istediği insanın tel nosunu görüyor, otomatik tel no çeken, uygulama yüklendiğinde rehber ekleyen bir şey yapsın, nedir bu PTTMessenger. Gerçekten de çok saçma olmuş.
Daha bir sürü şey sayılabilir, binlerce insan devlet kanadından açık öğretim incelemesi yapıyor, edevlet ile bu birleştirilebilirdi, bir şey olabilirdi bugün her şey eğitim sisteminde lise ve üniversite kayıtları tek bir yerden halledebilebilir, hatta resmi gazete oradan yayınlanıp meclis TV ile bile desteklenebilirdi.
Evet, insanların eleştirmeye hakkı var, 2018'de millet uzayda bronzlaşma peşinde, bizim teknolojimizin geldiği yer "YERLİ WHATSAPP". biacayip, aacayip gerekten de.