Mr_information adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anladığım kadarıyla ovh kullanılıyor. Ovh makinesi ve exploit ile dusurulebilir öncelikle cloudflare bypass edip ip adresini bulmak gerekiyor.
Ve bypass ettim.
Sunucu ip adresi 54.36.141.80
Bu ip adresine exploit ile saldırı yapmak gerekiyor.
Ama anladığım üzere test amaçlı gösterip göz boyamak amaçlı site.com sonuna /: dahi koysanız arkadaşların ilettigine göre ban atıyor.
Ozaman doğrudan http isteği gönderip trafik şişirme yaparak firewall dokunmadan down edilebilir. Buda farklı bir yöntemdir. Bu tarz saldırı sunucularına veya botnete sahip olmadığım için herhangi bir işlem yapamam maalesef.
Bilgisizliğiniz ile kendinizi rezil ediyorsunuz. Bu şekilde sert davranmak istemezdim ancak, maalesef önüne gelen herkesin yorum yapması "bypass ettim" gibi cümleler kurması, bizede rahatsızlık vermektedir. Bu yüzden size bir kaç bir şey öğreteceğim. Nameserverlarlarımız cloudflare olabilir, lakin sadece bu özelliği kullanılmaktadır. Şimdi sizin bypass ettim sözünüze geçelim, neyi bypass ettiniz anlam veremedim. Şimdi size iki görselde anlatmak isterim. Şimdi ilk görselde zaten sitemizin ipsinin açık olduğunu görebilirsiniz. Bu bypass değildir, hiç bir şey gizli değildir. Onu bir netleştirelim. Şimdi sizin yapmak istediğiniz olaya gelelim r10.net şu an cloudflare üzerindedir. Yeteknelerinizi göstermek istiyorsanız buyrun r10.net'in gerçek ipsini iletinde bizde görelim bypass nasıl yapılırmış. GÖZ BOYAMAK kelimesi kullanmışsınız, siz kendi bilgisizliğiniz ile derler ya cahile söz anlatmak, köre renk tarifi gibidir, diye o yüzden daha fazla uzatmak istemiyorum. Zaten yazdıklarınız ile kendinizi belli ediyorsunuz.

NOT: Biz cloudflare kullanmıyoruz bir kaç yorum daha gördüğüm için bunu açıklama gereksinimi duydum ve sunumucuz OVH'dedir(OVH tüm saldırıları korumuyor, koruduğunu idda eden bulsun OVH den kendi test konusunu açsın.). Zaten saklı bir durum yok büyük bir gizemi çözmüş gibi yorum yazan arkadaşlarıda anlam veremiyorum. İyi forumlar.