Arifap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yok hacı öyle bu durumda bir önerim var. Sana tavsiyem sağlam temellere kur sistemini. Hak sa gavur da olsa hakkını ver ki işlerin yolunda gitsin. Geçenlerde hac malzemesi satan caminin yanındaki müşteri kırık logo yükleyelim diye bizi aradı. Yapmadım yapmamda. Kırık logo ile tuttuğu paranın zekatını verecek 5 vakit namaz kılacak kırık programın kapat düğmesine basıp Bu günaha ortak olmak istemedim. Biz grafik tasarımcıyız ve aylık 30$ a yakın adobeye para ödüyoruz ve bunu da müşteri fiyatlarına yansıtmak zorundayız. Sen de öyle yap 1 müşteriden para kazanma lisansını al vicdanın rahat olsun.
Sistemi ne kadar sağlam kursakda hatayımda görmediğim sorunlar ortaya çıkıyor Adam birşeyler yapıyor normal pc kullanan hayatta onları yapmaz hata ortaya çıkıyor girince şaşırıyorum yok artık bune bu adam bunu nasıl yapmış diye ama adama tamam beyfendi abicim neyse diyip geçiyoruz Görünen o ki lisanslı sürüm alıcaz ama son bir yöntem var şuan deniyorum. Eğer çalışırsa sanada bilgi veririm uzaktan erişime para ödemezsin

Bir tane çözüm buldum arkadaşlar oda Google Chrome Uzak Masaüstü uygulamasıdır. Müşteri ile canlı sohbetten konuşmayacaksanız ve mause hareketlerinin sizin için bir önemi yoksa Bu Adresten detaylı inceleme yaparak sistemi müşterilerinize bir kaç tık ile kurdurabilirsiniz ve uzak bağlantı sağlayabilirsiniz. Pc üzerinde her türlü işlemi yapabiliyorsun ama en çok ihtiyaç olan özelliklerden Dosya transferi, chat sistemi, ve mause hareketini gözlemleme mevcut değildir.