Bitcoin alanlar gelecek için tahminden çok temenni üzerine yorumlarda bulunuyor. Hiç almayanlar ise ben haklıydım ben demiştim diyerek ortamı geriyor. Şuan forumda açılan konular genel manada bu şekilde ilerliyor.
Temenni dedim çünkü yukarıdaki arkadaşın attığı verilere bakınca, bu kadar oynak bir değeri, yatırım aracı olarak görmek, kullanmak sadece kalbe zarar verir. Ufak bir spekülasyonda düşüş eğilimine giren bir değer, büyük bir yatırım şirketinin spekülatif hareketi ile aşağı çekilip ardından yüklü bir alımla büyük kazanç sağlayabilir. Ve küçük yatırımcı için olumsuz sonuçlar doğurabilir.
Ayrıca ortada milyonlarca dolarlık hack örneği varken, güvenliği sağlanamayan araç yine kalbe zarardan öteye gitmez.
Ödeme aracı olarak çok büyük teknoloji ama yine insanoğlu bu teknolojiyi de suistimal ederek, bitcoin vb araçların güvenilir bir liman olmadığını gösterdi.
Bence yapılacak tek şey al-sat yapılarak günlük cüzzi karlar yapmak en mantıklı olanı diye düşünüyorum. Zarar eden arkadaşlar umarım en kısa zamanda aldıkları noktaya gelirler.