Arkadaşlar platformda o kadar çok gereksiz yorum gördüm ki bu başlığı açmanın farz olduğunu düşündüm. Herkes trader ama herkes ağlıyor nasıl oluyor bu iş anlamadım. Bitcoin hesaplarıma göre 5000-6000 $ arası bence güzel alım değerleri (hatta 5000'e kadar ineceğini düşünmyorum). Velev ki 5000 altına inse bile çok kısa süreç içerisinde toparlayacaktır. Alıp beklemenizi tavsiye ederim kesinlikle . Hatta bitcoin 6000 $ civarlarına yeniden sabitlediği anda Litecoin ve benzeri güzel henüz artışa bşalamamış altcoinlere girebilirsiniz bundan sonra altcoin sezonu açılacak ve BTC lerinizi katlama şansı yakalayacaksınız.

BTC 20k ya gider mi? Bundan önce gitmesi bundan sonra gideceğinin garantisidir. Gitmeyecek diyenlerin hangi kafada olduğunu bile anlamıyorum, en dandik coin bile büyük pumptan sonraki crashte bile büyük recoverysini yapar en kötü. BTC ABD borsalarında işlem görmeye başlamışken (futures olarak) biter mi? Bitmez tam olarak yeni başlıyor bile diyebilirim bundan sonra daha büyük artışlar ve daha büyük düşüşler göreceğiz mesela 50 bin dolara gelince 20 ye yeniden düşecektir gibi.