msttskn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cins köpel mi arıyorsun?
Cins mi sahipleneyim hocam? Cins olmazsa bi sorun olur mu? Ben köpekler hakkında pek bilgim yok.. Sadık olsun, sevdirsin kendini, sahibine saldırmasın, eve gelen yabancılara havlasın.birazcık ısırsın hocam. Gelen yabancıya sırnaşmasın.Bazen kötü niyetli birileri dolaşıyormuş evin etrafında.. En son biri kapıyı zorlamış..Yani ona haddini de biraz bildirsin

Zorluer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 tane fransız bulldog sahibi olarak söylüyorum hocam. Kesinlikle barınaktan evlat edinin. İnsan a kattığı yaşama sevincinin tarifi yok. Ayrıca barınakda ki canlarımız hayatın kaçınılmaz zorluklarını birebir yaşayıp da oraya geldikleri için sonradan edindikleri sahiplerine diğer canlarımızdan çok daha vefalı ve anlayışlı oluyorlar. Gözlerinde ki size karşı merhametli bakışı bile gözlerinizi doldurup ona sarılmanıza sebep. Keşke imkanım olsa sokaktaki tüm muhtaç canların hepsinin sahiplenildiği bir bakım evi kurabilsem. İleride en büyük hayalim. inşAllah Allah'ım nasip eder o günleri bize. Onlar derdini anlatamaz. Acıkca acıktım diyemez,susasa susadım.. Kahpe insanların çoğunluk olduğu bu dünyada en vefalı en sadık canlarımız onlar bizim. İnşallah herkesin sokak hayvanlarına sahip çıktığı sevgi dolu insanların birbirine tahammülü olduğu güzel bir ülkeye döneriz. Durum gerçekten çok vahim. O canlara yapılan eziyetlere inanın insanların başına gelenlerden daha çok üzülüyorum.. En yakın zamanda yardıma ve sevgiye muhtaç bir can sahiplenmeniz dileği ile.
Keşke herkes senin gibi düşünse hocam..İstanbuldaki evimde de niyetlendim ama apartmanda hoş karşılamıyorlar..yasak oldugu için alamıyorum..Yoksa hayvan beslemeyi çok seviyorum..