tarihi zirvesi olan 20 bin dolar dan 16 bin dolara düştüğünde konu açmıştım arkadaşlar inanmayın buna.yeni nesil saadet zinciri bu patladı diye.okadar çok kötü yorumlar geldiki sen geri kafalısın anlamzsın bu işlerden diye konuyu silmek zorunda kaldım.Finans sektöründe olduğumu hatta ufakta olsa portföy yönettiğimi söyleyince dalga geçenler oldu.
Konuyu açtığım 1 aydan fazla oldu btc ozaman 20 k dolardan 16 k dolara düştüğü gün yazmıştım bunu.moderatör belki silinenleri görüp beni doğrular.şu an 7 k dolar oldu.yani yaklaşık 3 lira 1 lira oldu veya 30 bin tl niz 10 bin tl oldu 1 ayda.
Arkadaşlar size tavsiyem bu tarz balon işlere girmeyin.paranız pul olur.olduda hatta olucakta.bu işten parayı götüren götürdü.şu an stoploss yapıyor ufak yatırımcı.arada bir ufak yükselişler tabiki yapıcak btc ama geldiği yere gidiceği mutlaka.
Yatırım yapıcaklar ilk önce şunu anlasınki halk dilinde anlatayım.
bu para birimini cebinize koyuyormusunuz?hayır
döviz bürosunda dolar gibi bozdurma imkanı varmı? hayır
Hangi ülke nin para birimi bu ona güvenerek alayım olmadı onlara satabilirmiyim? hayır
Amerkia kredi kartı ile yasaklamış bunun alış verişini doğrumu? evet.
diğer gelişmiş ülkeler japonya veya hindistan gibi oralardada yasak ve sınırlar getirlmi doğrumu ? evet.
Yıllarca ekonomi okumuş profösörlere mi inanalım yoksa youtubede -saçma sapan 2 sene önce aldım zengin oldum haberlerinemi? bu size kalmış
Çok uzun yazdım affınıza sığınarak.Benim tavsiyem uzak durun.16 bin dolarkende uzak durun dedim kötü yorumlar nedeniyle sildim 1 ay önce şimdi 7 k oldu..kesinlikle yatırım yapmayın sanal bişete.