İnsanlara uzak durun demek yatırım yapın demekle aynı derecede sorumluluk ister. O yüzden herkes kendi düşüncelerini ve öngörülerini yazıyor. Ben riski sevenler için alım yapmalarını öneririm. Kaybedeceği paralara üzülecekler zaten bu işlere bulaşmazlar.
Hocam herkes bu bilinçte değil ki. Ben kaç arkadaşımı, eşimi dostumu bu işe yönlendirdim ve hep dedim ki batsa bile "vah" etmeyeceğiniz miktarları ayırın. Şükür hepsi kar etti bir şekilde ama bu gözler kredi çekip bu işe yatırım yapanları gördü ki r10 gibi bir yerde bu gibi insanlardan tonlarca var. Özellikle de 18K dolar seviyelerindeyken evini, arabasını satıp, bir de kredi çekip BTC alanların yazdıklarını okudum ben r10'da.
abi bi de kar etmişsin anlamadım bu savunmanın nedenini. sana tavsiye ripple dibe iniyorken yeniden al 1 dolar 2 dolara geri satarsın

sen de keriz silkeliyorsun heralde millet satsın ben geri alayım hesabı
Herkesin bir barajı vardır. Ben o seviyelerden alım yaptığımda 2017 Ramazan'dı. Aradan kaç ay geçti ve mükemmel bir kar getirdi bana ve ben o karı 2-3 yılda yapacağımı planlamıştım. Sonuç olarak tüm paramı çektim. Keriz silkeleme veya panik satışı ile alakası yok. En önemlisi azç gözlülüğün de gereği yok.