Mobile uyumlu arayüz
Yaptığımız web sayfalarını %100 responsive (duyarlı) tasarım şeklinde yapıyoruz. Bu şekilde web sayfalarınız hem masaüstü cihazlarda hem de tablet ve telefonlarda kullanıcı dostu bir arayüze dönüşerek efektif bir şekilde görüntüleniyor. Yaptığımız tüm siteleri yayınlamadan önce Google'ın mobil uyumluluk ve mobil yüklenme süresi testine tabi tutuyoruz. Bu şekilde mobile uyumluluk konusundaki en güncel trend ve politikalara uygun olarak internet sitenizi yayınlıyoruz.
Yönetim paneli
Tasarımını ve yazılımını gerçekleştirdiğimiz web sayfalarını php tabanlı yönetim paneline bağlıyoruz. Bu şekilde yönetim panelinden sitenize yazı, görsel, video, dosya gibi içerikleri ekleyebiliyor ve mevcut içeriklerde güncelleme yapabiliyorsunuz. Bizler
denizli web tasarım ve
denizli web tasarım firmaları olarak en güvenilir ve en ekonomik hizmetleri sizler için vermekteyiz.
Seo'ya uygun yazılım
Günümüzde dijital dünyada var olmak zaruri bir ihtiyaç haline geldiği gibi insanlar tarafından dijitalde görünür ve bulunur olmak da zorunlu hale geldi. Bir web sayfanız olmasının yanısıra müşterilerinizin ya da potansiyel alıcılarınızın sizi arama motorlarında bulabilmesi gerekiyor. Bu noktada da arama motorları tarafından kolay ve daha iyi indekslenen bir web sayfası yapmak gerekiyor. #mandalin medya bu doğrultuda web sayfalarını seo dostu bir yazılım altyapısı üzerine inşaa ediyor.
Kurumsal mail
Web sayfanız kurumsal kimliğinizin ve dijital dünyadaki varlığınızın en önemli bileşeni olduğu gibi kurumsal mailleriniz de müşteri ilişkilerinizde hayati öneme sahiptir. Yaptığımız web sayfaları ile beraber sizlere geniş sunucu bandına sahip alan adı uzantılı kurumsal mailler açıyoruz.
Site:
www.mandalinsosyalmedya.com/denizli-web-tasarim.html