mavikorku adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun 1060 iyi karttır ısınma sorunu rx serilerine göre bir tık öndedir. Stabil bir çalışma sağlar. Eğer kartları uyguna aldıysanız iyi. Bu işlerde alırken kazanırsınız. ETH kazımı dag seviyesine bağlı şu anda 3 GB ile kazılabiliyor. 2020 yılına kadar tahmin ediyorlar kazılacağını 4GB kartlarda. Anakart Asus kullan. PSU Min 1600wat tek psu bak. Tek Psu daha çok tercih ediliyor. İşlemci i3 bile çok eğer işlemci ile kazım yapmayı düşünmüyorsanız bizim rigler de G serisi var siz düşünün Donanım bilginizden ziyade windows 10 mu Simple minnig mi kullanacaksınız? Ne kazacaksınız? En önemlisi işi iyice öğrenmeniz gerek. Neden bunu soruyorum derseniz, 6GB kartlar ile ETH kazılır mı? sorunuzdan dolayı. Burada anladığım kadarı ile bilgi eksikliğiniz var. Tamamlarsınız videoları izleyin netten donanım ve yazılım hakkında halledersiniz umarım.

satıcı kafamı karıştırdı bu kartlarla kazamazsın falan dedi çok sallamadım. windows 10 kurarım muhtemelen driverlarda bir sıkıntı falan çıkarsa uğraşmak istemiyorum. Ne kazacağıma da henüz karar vermedim ama şu anda iyi kazandıracak bir şey kazmak yerine 5,6 ay sonra 3x 4x yapabilecek coinleri kazmayı düşünüyorum birazcık borsa bilgim var. ETH kazım konusunda da küçük bilgisayarlarla Nicehash kazım denedim bazı ekran kartlarını kabul etmedi. Deneme yanılma bir şekilde öğreneceğiz.

Arkadaşlar edit: SSD aldım, Wifi adaptör aldım, UPS i hallettim. İşlemci konusunda acil yardım lazım bilen kesin cevap verebilir mi, şimdi ben buna celeron işlemci bağlasam sıkıntı çıkarır mı çalışmada? bir de riser tavsiyesi verirseniz sevinirim.