kripto paradan kimse zarar etmez. henüz doyuma ulaşmamış bir piyasa. yeni insanlar girdikçe eski yatırımcılar sürekli kazanacaklar. yeter ki nasıl yatırım yapmayı bilmeli insan.
ben yatırımımı yaptım, kısa sürede 17 katına çıktı param. son düşüşlerle 3 katına kadar indi geri ancak ben hala zararda değilim, şuan satsam 3 katı fazla alacağım lakin bekliyorum, çünkü tekrardan artacak.
ben neden mi zarar etmedim, çünkü 3 dolardayken gidip ripple almadım, 4 dolardayken gidip iota almadım. 0,000123 usd olan bir para birimine, 0,000011 olan bir para birimine yatırım yaptım. en dipten aldım, nasıl zarar edeyim
bu işten zarar eden olmaz. yeter ki panik yapıp zararına satmayın. bu işten iyi para kazanan ve az para kazanan olur, tekrar söylüyorum; kaybeden olmaz.
yeni olanlardan, gelecek gördüklerinizden adet olarak yüksek alıp unutun. unutmayın, ripple'ı siz 1 dolardayken bin adet alıyorsunuz; adamlar sizin kadar para yatırıp zamanında 0,005 usd'lerden milyonlarca almışlardı!
milletin parasını çektiği şu son zamanlarda ben alım fırsatı gördüm ve biraz daha yatırım yaptım. akıllı oynayın bu oyunu.
not: bir de kendinize limit koyun. para şu kadar olunca çekeceğim diye. vakti gelince çekin ve siz çektikten sonra artmaya devam etsede üzülmeyin. ben 400 tl yi 10 günde 6 bin tl yapmıştım tron ile; on gün daha dursaydım 22 bin tl çekecektim ama üzülmedim. 6 binde iyi paradır, şuan o kazancımla yatırım yapıyorum. yani cebimden hiç para çıkmadı, o yüzden şuanki yatırımımın hepsi batsa ne olur