Arkadaşlar ülkemizde hep Dolan-dırı-cı vardı ya da şöyle söyliyeyim ben beni bildim bileli var daha doğru oldu galiba. Ve bu aralar web sitesi üzerinden bu işin giderek artan bir şekilde yapılmaya başlandığını düşünüyorum. Geçen spor ayakkabı almak için gezinirken 2 adet web sitesinin kelimesinde de ilk sayfadalar *********** olduğunu fark ettim ne adres bilgisi var, ne iletişim ve vergi numarası hiç birşey ama sepete ekle kısmı ve ödeme kısmı sorunsuz bugün de annem oğlum şu nevresim takımları neden ucuz bi bakar mısın dediği web sitesine baktım yine aynı mantıkla yapılmış. Bu arkadaşların r10 da olma ihtimalleri mevcut hatta büyük ihtimal. El ele versek gözümüze çarpan web sitelerini konuya eklesek ve sahiplerini deşifre etsek ne olur? Aramızda çok bilgili kişilerin olduğuna eminim güvenilir bir siteyse buradan hemen sileriz en azından bizlerde bu sayede gönül rahatlığıyla alışveriş yaparız. Bu sadece düşünce. En iyisini yine r10 ahalisi bilir.
Yada kısaca şüpheli siteleri nasıl buluruz ayırt ederiz ne yapabiliriz diye soruyorum.