HayroLa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dikkatimi çekti konu okumak istedim ama bu mesajınız bana işin açıkçası Mantıksız geldi.Neden mi ? "hiç bir yazılım 100% birinin değildir hepsinin alt yapısı ücretsiz dağıtalan kodlarla yapılmıştır.?" Şimdilik benim bu ilan yazılımını yapmam için ücretsiz dağıtalan kodları kullanmam mı gerekiyor ?
Bu arada hayırlı satışlar.. Umarım istediğiniz şekilde satarsınız.
kod nedir ? ücretsiz dağıtılan bir şey değil midir? bir sistem veya yazılım yazmak istediğinizde ne yapcaksınnız ? kod yazacaksınız. mantık yapısıyla istediğiniz şeyi yapabilirsiniz. bilginiz varsa sahibinden gibi bir yazılım da yapabilirsiniz. ama burda asıl olan bilginizin ne olduğu ? niye kimse sahibinden e rakip çıkamıyor ? adamın yazılımı normal piyasa yazılımları gibi değil. halbuki kod aynı kod. benim kullandığım kodları o da kullanıyor. ben ingilizce o çince yazmıyor. demek istediğimiz yazılımın alt yapısının , mantığının sağlam olması.
Teşekkür ederiz. biz ülkemize hizmet etmek isteyen herkese hizmet etmeye hazırız. Amacımız yazılım sattığımız adama ne halin var demek değil , onu yükseltmek , onun başarılı olmasını sağlamak.