ben sizi aradım, mailde attım fakat yazılımı satmadığınızı, kendiniz için geliştirdiğinizi söylediniz. Zaten şu ana kadar hiç satış yapılmamış sanırım. Referanslar kısmında sadece sizin siteniz var. Keşke daha kullanıcı dostu olsanız çünkü scriptiniz gerçekten piyasadaki en gelişmiş ilan yazılımı
İlginize teşekkür ederiz. Bizim amacımız piyasada canı sıkılıp ilan sitesi açanlar ile uğraşmak değil , bu ülkede bu sektörde hizmet etmek isteyen insanlara daha kaliteli hizmet vermek niyetindeyiz. yazılımı kendimiz için geliştiriyoruz bu doğru. Ama bizim gibi düşünen , bizim gibi projesinde başarılı olmak isteyen insanlara yazılımımızı kullanma imkanı veriyoruz. sahibinebak.com da yaptığımız her değişikliği bizden hizmet alan insanlara da faydalandıracağımızı bilmenizi isteriz. Bizim tek referansımız var ama sağlam ve güçlü referansımız var. önemli olan sayı değil yazılımın nasıl olduğudur. biz bu sektör de başarılı olacak insanların her zaman arkasında olacağız. amacımız sizin paranızı alıp hayallerinizi öldürmek değil , sizi yükseltmek. bu yüzden bazı prosedürlerimiz var. telefon üzerinden bilgilendirme sağlanıyor zaten.