elvet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şuan internete girebiliyorsanız bir porta bağlı olmuyor musunuz? Önceden rezervasyon mu yaptırıyolar ne saçma iş.
çok dogru söylüyorsun hocam, Aynen bunu ilettim türk telekom yetkililerine zaten bana ayrılmış ve hala hizmet aldıgım bir port mevcuttur. Ben sıfırdan bir internet istemiyorum. süperonlineden türktelekom yani sizin operatörünüze geçmek istiyorum. Beni ugraştırmadan ve magdur etmeden şuan ki kullandıgım port üzerinden benim hattıma sinyal göndermeniz olacaktır. Dedigimde malesef bu şekil olmuyor bu işler diye bir çevap aldım nasıl oluyor diye sordugumda sizin şuan ki kullandıgınız porttan başka bir boş port oldugunda bu şekil hizmet alırsınız dediler nasıl boş port sağlayacagım dedigimde türk telekom ofislerimize gidip boş port talebinde bulunmanız gerektigini söylediler. Durum bu şekil olunca internetten araştırdım. Türk telekım müdürlüklerinde boş port talebinde bulununca bile hemen gelip işlerini yapmıyorlar boş port talebinde bulundugunda 1-2 ay bekleyebilirmişiz diyorlar. ve ayriyetten oturdugunuz semtte başka bir internet kullanıcısı internet hizmetini kapattıgında boş port o zaman olur dediler.

tolgasen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tanıdığın yoksa işin çok zor. 6 ay bekleyeni biliyorum.
Tanıdıgım malesef yok hocam başka , mecburen türk telekom müdürlügüne gidip dilekçe mi yazmak gerekiyor sonrasında boş portu acmaları için beklemek mi gerekiyor ? farklı bir operatör varmıdır hizmet alacagım. bu sorunlar ile müşterisini ugraştırmayan, Eskiden bu şekil hiç bir sorun yoktu sene olmuş 2018 insanları düşürdügü durumlara bak sanki bedavadan internet veriyorlar parasını da veriyorum yinede internet vermiyorlar bu nasıl iştir