Merhabalar ,
Emlak & Gayrimenkul sektörüne hitap edecek lisanssız tema üzerinde düzenleme yapabilecek işim bulunmaktadır.
Özellikleri
* Mevcut olan bir wordpress tema üzerinden edit yolu ile istedigim şekilde düzenlemesini istiyorum.
* Footer bölümünde veya temanın hiç bir yerinde iframe istemiyorum.
* Örnek site soracak arkadaşlara söyleyim peşinan , kafamdakine örnek bir site bilmiyorum.
Aklımdaki düşünce
Kişi siteye girdiginde bir sayfa açılacak, satmak veya kiraya vermek mi istiyorsun yada satın almak kiralamak mı istiyorsun diye sorucak ve buna uygun olan sayfalara yönlendirecek.
Site içerisinde aynı zamanda index üzerinde satılık / kiralık ürünleri de görecegiz, ama satmak isteyen direk olarak yönetici onayına tabi olacak.
Talep açanların dairelerini toplayıp kendime satılacak veya kiralık daire dahası toplamak amacım, buna uygun bir çalışma olmalı.

İş veren detayları
* İstedigimi anladıgına dair bana bir kaç örnek gösterirse sevinirim.
* Anlaşılan ücret Garanti Bankası üzerinden ürün tesliminde yapılacaktır, bu nokta da özellikle önden ödeme isteyen arkadaşım teklif vermesin lütfen.
* Müzakereler özel mesaj yolu yapılması kişisel tercihimdir, anlaşma saglandı mesajı konu altında görene kadar iş ilanım güncelligini koruyacaktır.
* İşi alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olmasını dilerim.