Ben Sınıf öğretmenliği mezunuyum. Ama öğretmenlik yapmıyorum şu an. Ticaretle uğraşıyorum. Sana tavsiyem kesinlikle okuman. Gidip de zor bölüm de olmasın okuyacağın yer. Şahsen ben sadece okula gidiyodum ve sadece sınav gecesi ders çalışıyodum. Geri kalan vakitlerde de bilgisayardan iş yapıyordum. O zaman akıllı telefonlar yok tabi. Herkeste laptop moda. Gittim kart bastırdım kendime. Bilgisayar tamiri yapılır format atılır gibi. Öyle geçinip gittim. Sende r10 nimeti var. Boş zamanında makale bile yazsan paranı çıkartırsın ki bir sürü imkan var R10da.
Üniversite kesinlikle okumalısın. Okuyanla okumayan arasında fark var kardeşim. Ne olursa olsun oluyor.
Sınava hazırlık kısmına gelirsen. Walla şahsen bilgisayar bağımlısıydım ben. Bilgisayarı falan kaldırdım. ikinci dönem kendimi herkesten soyutladım. Öyle ortalama bir öğrenciydim deneme sınavları falan ortaydı hep. Tüm dönem denemeler dahi en yüksek puanımı üniversite sınavında yaptım. Çok ilginç ama öyle oldu walla

Bir kaç ay dişini sık. Her şeyi bırak. Gece gündüz çalış. Son güne kadar çalış. Gir bir üniversiteye rahat et kardeşim.