Şimdi öncelikle geçmiş olsun. Bizde bu sektörün içindeyiz. Bize de bazı cihazlar geliyor işlemciye yakın oluyor mesela ısıtma vs durumlarda susma ihtimali olduğu için ya almıyoruz yada müşteriye risk veriyoruz eğer vermediysek ve bir sorun olduysa biz karşılıyoruz. İlk mesajınızda ki yazıya göre kişi zararınızı karşılayacağını söylemiş fakat sonra oyalamaya başladı yazmışsınız. Bu konuyu bence zıtlaşmadan orta yolu bularak halletmeye bakın aksi taktirde polis size çözüm olmayacaktır. İş yeri sahibi zaten cihazı böyle getirdi tamir için derse aksini ispat etmeniz zor bence. Yani şunu demek istiyorum kişi hak hukuk bilen biri ise zararınızı karşılayacaktır değil ise aksini yapmak istese de yapar gibi görünüyor. Uğraşmanız lazım mahkeme vs. Sonuç alır mısınız bilemiyorum. Siz ürününüzü teslim ederken servis formu aldınız mı ? form da yapılacak işlem marka model yazıyor mu ? karşılıklı imza attınız mı ? servis formunun bir nushası sizde mi ? Elinizde bu belgeler yok ise pek bir sonuç alacağınızı sanmıyorum. Dediğim gibi arayı bozmayın tansiyonu yükseltmeden çözmeye çalışın. Haklı taraf sizsiniz tabi ki ama tatlı tatlı çözebilirseniz ikinizde sıkıntıya girmezsiniz.