Yorum yazan eleştiren fikir veren iş teklifi yapan tüm arkadaşlar içinizden iyilik hiç eksik olmasın. Teşekkürlerimi sunarım. Öncelikle bir işim var, oradan artan zamanda yöresel firmada muavinliğe çıkıyorum. Olay sadece pırlanta veya para yok meselesi değil benim verdiğim bir söz var. Bizim bir geçmişimiz var kız arkadaşım ile, eleştirenler bu geçmişi ve yaşanılanları bilmediği için haklı olarak eleştiri yapabiliyor. Konu zaten pırlanta için yanımda duramaması olsa ben çoktan bitirmiştim ilişkiyi, yeri geldiğinde zeytin ekmek yemiş insanlarız. Zorluğu da varlığı da beraber tecrübe ettiğim kişi kendisi. Ben bu sözü elimdeki maddiystımla tutabilecek durumdayım ama sonrasında kendimi sıkıntıya sokacağım. Sadece kendimi soksam ona da eyvallah, benim elime bakan ailevi durumlar oluyor, kendimi değil onları da düşünerek farklı çözümler istedim sizlerden. @DKSY hocam, ilanınızı daha önce de görmüştüm sözleşmemizin süresi dolmadan firmadan ayrılamıyoruz, yoksa sunduğunuz hizmetler çoğu firmaya göre üst düzeyde gözü kapalı güvenilecek profildesiniz.
İletişime geçen bir kaç arkadaşım oldu yardımcı olmak için, onlara da teşekkürlerimi sunuyorum. İçinizden iyilik eksik olmasın