AdaMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konunun orjinal mesajini goremedim fakat dogru bir dusunce gibi geldi bana basliktan. Sanal para piyasasinda bir cok bilgili arkadas burada ticaret yapiyor. Yazilim isini deseniz tonla arkadas bulunabilir. Dogru amac ve hedefler belirlenebilse neden olmasin. Yatirim icin konuyu acan arkadasa mi guvenmiyorsunuz? Alirdik finans kisminda radmin yada Coskun gibi adminleri ilk adimi atabilirdik. Adamlar 100 milyar tane coin cikariyor piyasaya 3-5 centten tron adinda, poe adinda umut bagliyoruz. Biz niye yapmayalim. Sirket bazinda destekleyecek onlarca da adam bulabilirdik dogru adim atilsaydi. Hemen yok su nasil olacak yok bu nasil olacak kotuluyoruz.
Bir arkadas amacsiz sekilde kendi kripto parami cikartacagim diye baslik aciyor, ona da neden olmasin mesaji birakiyoruz.

Detaylari tam goremedim ancak bence konu icin tekrar dusunun @goalgo
Hocam fikir düşünce aşamasında bile kalamadan gitti Millet beni tanımadan etmeden ortada bir mağdur bile yokken az daha ipe gönderecekti Bu ülkede niye özgür fikirler üretilemiyor tekrardan anlamış oldum. Zamanında millet binlerce lirasını neye dayanarak BTC ye yatırdı ne güvence aldılar sormak istiyorum. Bitcoini ben bulmuş olsaydım millet eminim ki 1 tl yatırmayacaktı sırf ben de bu işten kazanç sağlayacam diye Neyse uzatmaya gerek yok. Ağzı açık bir şekilde elin gavurunu takip etmeye devam öyle ise...