ChesteRgazi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, Bir kaç sorum olacaktı.

1- Tester parfümler; Marka tarafından, satış potansiyeli yüksek olan mağazalara bir adet veya maksimum iki adet olarak gönderiliyor. Diye biliyorum. Böyle değil midir?

2- Piyasaya sürülme tarihi eski olan parfümler markalaşma yoluna girmişseler daha fazla tester gönderilmiyor diye biliyorum. Bu bilgi yanlış mı?

3- Tester'in mantığı, orjinal parfümün satıldığı mağazaya gönderilip müşterinin satın almadan önce koklayıp beğenisine sunulması değil midir? Böyleyse mağazalar kendilerine gelen tester parfümü x kişiye hangi hakla, hangi yasayla satışını yapıyorlar ve o sattıkları kişi de başka kişiye satıyor?

4- Normalde testerlar orjinal parfümden daha kalıcı oluyor. Tester olduğu için insanlar alamadan önce denedikleri için kalıcı olması gerekiyor. Dolayısıyla tester parfüme daha fazla esans koyuyorlar diye biliyorum. Bu bilgi yanlış mı?

5- Sizin satışını yaptığınız orjinal tester ise; orjinal parfümden daha kalıcı olması gerekiyor. Bunun garantisini verebiliyor musunuz?
Merhabalar;

1.Bende öyle duydum fakat herhangi bir mağazayla alakalı bir durumumuz olmadığı için bişey diyemeyeceğim bu konu hakkında.

2.Bu bilgiye katılmıyorum. Tarihi eski ün yapmış bir ürünün pazarı çok iyi olur. Yüksek firmalar da awm lerde bunları değerlendiriyorlar. Neden en çok pazarı olan bir firma testerını standlarda taşımasın. Bir kere müşteri ister onları görmek koklamak hissetmek. Her seferinde de bu duygu ön plan da olunacağının kaanatındayım.
3. El altından bu konunun içeriğine girerseniz size şöyle kısa ve net söylerim. Paranın döndüğü tek yer burası. Herkese para yedirdiğim yer konteyner en özeti.. Bunun arka planda görünmeyen taraflarda mevcut. Tedarik tedarik tedarik diyorum.
4. İkinci madde de ün salmış parfüm markalarının gerek duymayacağını düşünüyorum çok esans koyma konusunda. İlla ki koyan vardır. Türk aklı biz olsak koyarız bol bol. Ama anlaşılması kolay olmasın diye benim düşüncem demin de dediğim gibi parfüm de markalaşmış firmaların yapmıycağını düşünüyorum kaanatındayım.
5.Bu sorunun cevabı açık ve net. Al Dene Gör / Giriş-Gelişme-Sonuç
@BarisTekce;

Saygılarla