Geri dönüş ve sonuç için yazıyorum. Hem konu sahibi arkadaş için, hem de bu hizmeti almayı düşünen arkadaşlar için bir ön fikir olması amacı ile.
Öncelikle arkadaş işini güzel yapıyor. İletişim problemi yok. Taktikleri de güzel. Bayanları zaaflarını iyi biliyorlar ve neyi paylaşacaklarını iyi biliyorlar. 1 hafta gibi kısa bir süre içersinde güzelce organize olup 10k'ya eriştirdi sayfamı.
Yani ne söz verdi ise onu gerçekleştirdi.
1 haftadır bildirim ve özel gelen mesajlardan dolayı ilgilenemedim sayfa ile. Arkadaş bu akşam işini tamamen bitiriyor. O yüzden süreci takip etmeniz zor olabilir. (Her saniye facebook'da iseniz sorun yok. Benim gibi ara ara giriyorsanız zaten takip edemezsiniz ne oluyor ne bitiyor diye ama tek takip ettiğim şey, yapılan paylaşımlar ve sayfadaki beğenen ve takip eden üye sayısının artışı olması.
İlk başlarda gelen beğeniler ve paylaşıma etkileşim yapan kullanıcıların isimleri bir garip geldi. Hatta arkadaşa bunlar bot mu diye sordum. Bot değiller, gerçek kullanıcılar. Özel mesaj gönderen çok oldu. Sayfamda telefon numaram da var, arayan ve Whatsapp'dan yazan da oldu.
Yalnız küçük bir eleştirim olacak. Kullanıcıların büyük bir kısmı yabancı. Özellikle yabancı sayfası olanlar için büyük bir veli nimet. Türk kullanıcılar biraz daha fazla olsaydı daha iyi sonuçlar çıkardı. Ama bu hali ile de memnun ve tatmin edici bir sonuç çıktı.
Bir süre sonra, tekrardan 10k hizmeti almayı planlıyorum.