Purgatory adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla arkadaşım malesef ucuz işçi çalıştırmaktan başka birşey değil destek veren arkadaşlarada birşey diyemiyorum önlerinde duran standart text metinleri okutuyorlar.Günümüzde işi bilen personel gerçekten ciddi sıkıntı varsada bizim ulaşmamız çok zor bu konuda Asus Desteği ile ufak bir hikayemi paylaşayım Öncelikle Ürünlerini Asla Küçümsemiyorum Kullanıcı Dostu, Güzel, Kaliteli Ürünler Ama Destek Kısmında Problemler Olabiliyor Uzun Zaman Önce DSL-AC68U Asus modem almıştım Fakat Evimde Bir türlü Çalışmıyor WAN İp Alamıyorum İşin İlginç Tarafı İş Yerime Götürüyorum Aynı Sağlayıcı ve Aynı Tarfiye Burada Çalışıyor. Önceleri Durum Böyle Olunca Ev Hattında Sorun Var Sandım Ama Herhangi Bir BaşkaModem Çalışıyor 3 Farklı Marka İle Denedim Hiçbirisinde Sorun Yaşamıyorum Direk WAN İP Alabiliyorum Ne Firmware ler Kaldı Denemediğim Nede TTNET İle Kavga Etmediğim Şimdi Mantıklı Olarak Evimde Başka Modemler Sorunsuz Çalışıyor Bununda Çalışması Gerek Ama Yinede Çalışmıyordu Tesisatı Bile Sıfırdan Kendi Ellerime Değiştirdim Telefon Hattını bile Ethernet Kablosuyla Ana Hat Kutusundan Modeme Kadar Çektim Sıkıntı Olmasın Diye Ama Yok Yok Yine Yok Bende Çareler Tükenince Asusu Aradım. Klasik text Metinleri Okuyarak İnsanı Çileden Çıkartan Tavırlarıyla Sinir Kat Seviyemi Elbetteki Zıplatıyordu Çok Yetkili Personellerine Diyorum Ki Standart Bir Kullanıcı Değilim İşim Zaten Bu Bu Sektördeyiz Lütfen Klasik Modem Kurma Talimatlarını Geçelim Ama Ne Çare Elden Birşey Gelmiyor Ensonunda Cihazı Geri Gönderdim Sıfır Cihaz Gönderdiler, Ama Gelen Cihazda da Aynı Sıkıntı Var Oturdum Kendi Halime Sinirden Güldüm. Sonra Dedim Bu Böyle Olmayacak Yani Adamlar Sıfır Gönderdi Buda Sorunlu Olamazdı Çünkü İnanın Çok Fazla Şey Denedim TTNET İ Aradım Kardeşim Bu Sorunu Çözmüyorsanız Sizi Mahkemeye Veriyorum Dedim 2 Saat Sonra İnternetim Geldi Şimdi Diyeceksiniz Ki Peki Sıkıntı Neydi Arkadaşlar Çok İlkginç Ama Telekom VDSL Sinyali Gönderdi Modem WANİP Almaya Başladı ve Ben Bunu Defalarca TTNET e Bildirmeme Rağmen Sonunda Bu Şekilde Çözülmeside Cabası İnsanın Zamanını Çalmaktan Başka Birşey Yapmıyorlar. Bu Süreç 3 Hafta Sürdü ve Gerçekten Sinir Krizi Geçirtti Bana Ama Sonunda Mutlu Oldum Bu Arada Halen O Modemi Kullanıyorum Asusu Seviyorum TTNET i Seviyorum Ama Destek Personellerini Daha İyi Eğitmeliler
Hocam valla bu konuda çok haklısınız, yani en azından ben aradığımda bana bu konuda böyle bir desteğimiz yok dememeli. CSM diye birşey söyledi diyorum ki hangi sekme altında söyleyin gireyim adamda diyor ki BIOS benim önümde açık olmadığı için bunu ben bilemem. Bide konuşmanın başında bana bir ton kutu arattırdı ana kartın seri numarası lazımmış. Eee madem ben bu kadar arayıp size bu seri numarasını söylüyorum ki sizin önünüze kartla alakalı tüm bilgiler gelsin yanlış yönlendirmeyin beni, mantık budur yani. Madem beni benim önümde açık değil tek tek girip sekmeler bakın diye başından atacaksın sorma kardeşim seri numarasını dümdüz yönlendir, bide pişkin pişkin bir sürü BIOS var hangisini ezberleyelim diyor. Hocam ben iddia ediyorum o destek departmanında 1 ay çalışayım ne kadar BIOS varsa en azından menülerinde neler var neler yok yalar yutarım. Adam oraya heralde bütün gün çay içmek için gelmiş, bizde bu sekme nerede diye soruyoruz hata bizde. Sanrım ben RAM'leri bu şekilde kullanacağım ya, valla olaydan soğuttular. BIOS'un içinde stock olarak gelmesi gereken DOCP ayarı çalışmıyor yok direk yani, ama hala diğer bileşenlere suç atıyor. Ha bi arada RAM'ler bu anakartla uyumsuz falan dedi ben açtım kendi sitesinden ben buldum kodu yerini ben söyledim adama. Bu konuşmada tam ters yerlerde olmamız gerekiyormuş aslında adamla onun ASUS kartlar ile ilgili bir problemi olsa benim çözme ihtimalim daha yüksek gibi geldi bana. Zaten bu ülkenin sorunu bu insanlar zorla çalışmak istemediği içinden gelmeyen işleri yapmak zorunda kalıyorlar, sonuç bu. Vatandaş kanser.