Ysm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar adwords hesabım kapatıldı ve açıklama olarak aşağıdaki linli yollamışlar. Defalarca yazdım ama bir geri dönüş yapmadılar. Farklı adwords hesapları açtım onlarıda kapattılar direk hesabımı geri nasıl açtırabilirim bana bir yol gösterin lütfen.
https://support.google.com/adwordspo...090580164&rd=1

İllegal hiç bir şey yapmadım yanlış bir şeyde yapmadım.
1 ) - Chrome ayarlarından kullanıcıya gel ve kaldır.
2 ) - Bilgisayarındaki çerezleri programla sonrasında elinle temizle. Temizlendiğinden bak emin ol.
3 ) - Modemi Kapat, CCLeaner indirip kur sonrasında güvenli modda tekrar temizle.
4 ) - Bilgisayarı ve modemi açıp chrome üzerinden sağ üstte bulunan chrome kullanıcı eklemeye gir yeni hesap oluştur ve chrome'unda açık dursun.
5 ) - Eski hesaplarda kullandığın kredi kartını kullanma, Domainleri kullanma, whois bilgilerinde ki mail adresini değiştir. Sanal kart oluştur. İsim ve soyisim bilgilerini doğru yazmak zorunda değilsin. Başkasının adını soyadını yazsan da olur.
6 ) - Eşinin dostunun veya sana yakın bir adresi gir. Yanlış adres kesinlikle girme, Çünkü kontrol ediyorlar.
Bu şekilde yeni hesap ile reklam verebilirsin. chrome üzerinden de eski hesabına girme. Mozilla Firefox kuruluysa zenmate indirip vpn ile giriş yap. Hesap oturduktan sonra sorun kalmaz