inceledim konuyu ve arkadaşların sürekli gelir ile ilgili konulardan bahsettiğini gördüm.

Esas değinmek istediğim konu şudur.
1. Tıklama ile para kastırmak ( neye tıklanıyor tıkladığı siteleri görüyorsunuz diyorlar ya arka planda tıklananlar ? olaki çocuk istismarı abuk subuk reklamlar tıklanması ??)
2. Sistem için öyle bi makine gönderiliyor ki mining yapılamaz ihtimali yok. ( eğer tıklamada normal yollardan para kazanma yoksa nelere yönlenebilir ? youtube ? twitter ? instegram hesap kasma ? hepsini incelediğinizde her saniye boş durmasa dahi yapabileceği rakam verilen kadar mı ?)
3. Neden altına kurban eklemek zorundasın ? ( ekleyeceksin ki sana vereceği parayı bir kaç ay karşılasın birileri girecek ki girenlerin paraları bir çok projeye adım atmak için kullanılsın)

Genel kanaatim şu yönde anlattıkları şeylerin %10 doğru değil sıkıntı yaşama hususu göz önünde tutulmalı makine veren firma neden kendisi mekanlar kurup VDSL hatları ile sistemi ayağa kaldırmıyor da yada şahıslara biz hat açtırıyoruz alet de bu hattın üzerinde çalışacak demiyor ?
Mesela hattın parasını da içinden kessin sonra bana kar versin fakat hat onların üzerine olsun Kabul etmeyeceklerdir çünkü sorumluğu onlar açısından patlama sınırı olacak

Günümüzde bir program yüzünden dünya kadar insan ne işe yaradığını bile bilmeden içeri alındı kendini ifade edene kadar yaşlandı Siz ne yaptığını bilmediğiniz bir programı evinize ofisinize sokacaksınız bomba ne zaman patlayacak diye bekleyeceksiniz.