Purgatory adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok şanssızmışsın ya asusa destek talebinde bulunmadıysan bence birde onlara yazmayı denemelisin İster E-posta ile iletişim kurun İsterseniz Telefon İle Çözüme ulaşmanız dileğiyle
Hocam ben şimdi aradım ASUS destek hattını. Aramaz olaydım sinirden karnıma ağrılar girdi Telefondaki arkadaş diyorki siz RAM OC yapmaya çalışıyorsunuz bizde OC hakkında destek vermiyoruz vs. Şimdi ASUS'un kendi sitesindeki desteklenen RAM'lerin bulunduğu listede ve RAM'ın kendi kutusu üzerinden bu RAM'lerin 1.2V değerinde 2666 hızda çalışması gerekiyor. Benim RAM'ler ne hikmetse 1.2V değerine 2400 çalışıyor. Yani bunun aynı değerde 2666 çalışması gerekiyor, ben sonuçta V falan arttırmıyorum zaten bunun kutudan çıktığı stock halinde 1.2V'ta 2666 çalışması gerekiyor. Ben bu hız aşırtma değil diye biliyorumi yanlış mı biliyorum anlamadım ki? 1.35V falan yapıp 2666'ya çıkartsam anlayacam. Adama anlatamadım 1.2V'ta bunun 2666'da çalışması gerektiğini. Teknik servise yollayın diyor tek çözümü buymuş arkadaş göre. BIOS pilini falan çıkartsam acaba çözüm olur mu?