Arkadaşlar iyi analizler yapmak lazım. Biraz önce başka bir konuyada yazdım. Düşecek çıkacak ve bizlerde kazanacağız. Birilerinin kazanması için diğerlerinin de kaybetmesi gerekir. Benim görüşüm bu ay yatırım ayıdır ve özellikle uzun vade yatırım için idealdir. Bir çok yerden araştırma yapıyorum ve bir çok kriter var bu koin olayında. Yukarıda bazı arkadaşlar bahsetmiş;
- Madencilik yapanların durumu (doğru)
- Ülekelerin yaptığı açıklamalar (doğru)
vb gibi açıklamaları ve bu konuda uzmanlaşmış otoriter yerleri takip etmekte yarar vardır. Hem işi daha iyi öğrenmek hem de kazanç elde etmek için. Kazanç dediğiniz şey ise riske bağlı bir durum demektir. Riski olmayan bir şeyden para kazanılmaz ve kaybedilmez. Sadece yerinde sayar.
R10.Net üzerinde benim gördüğüm ve görüşlerini bana yakın bulduğum (mesajlarına bakarak)
@kbasali; arkadaşımızdır. Yazdıkları fikirleri bana şahsen daha yakın gelmektedir. Bilmeyenler içinde bu gibi arkadaşların tavsiyeleri benim açımdan da önemlidir. Tabii ki bir insanın dediği ile değil bir çok araştırma ve kriterlerle yola çıkmak çok daha mantıklı olacaktır.