TurkpC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki ne yapmamiz lazim hocam aydinlatirmisiniz ben uzun bir ara verdim ve sistem eskisi gibi degil ozgun icerik ekliyorum ve bir yere gelemiyorum ne onerirsiniz bana?
çok basit bir örnek vereyim.
KGF, bilindiği üzere firmaların dört gözle beklediği bir kredi türü. devlet size kefil oluyor ve milyonlarca lira kredi çekebiliyorsunuz.
2018 de yine çıkacak
Ben news kayıtlı web siteme bunun konusunu bildiğim detaylarla, kalemim yettiğince, soru cevap şeklinde, alakalı kelimelerle anlattım. Her ne kadar bunu söylememem gerekse de bir dolu hit alıyorum.
https://www.teknoxo.com/kgf-2018-gel...lanabilir-3594
google a girip " kgf 2018 " yazarsanız sitenin çıktığı yer belli. özgün içerikde yüz kere aynı şeyi tekrarlarsanız hiçbir anlamı yok. yazın orijinal bir şey, eş anlamlı, konuyla alakalı kelimeler kullanın. yazım tarzınız okuyucuyu yormasın zaten hit de başarı da kendiliğinden geliyor.
google kaliteye bakıyor. kaliteyi yakalayın, linkle destekleyin, başarı kaçınılmaz olacaktır.

Eyupoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2+2:4 ise r10'dan kaliteli backlink alınmayacağı da aynı orantılıdır. Neden derseniz, en kötüsü adam ayda 20-25 tanıtım ve 3-4 footer alıyor bu adam satarken pa-da 30-35 iken ilk güncelleme de bu kalitesi düşüyor ve google gözünde de değeri düşüyor. Bu da faydadan ziyade zarar veriyor. Açıkcası bu tarz backlinkler hiç bir zaman ileri dönük yatırım yapanlar için ideal bir seçim olamaz. Evet bende alırım buradan tanıtım ama daha çok pr değeri katmak için, mesela backlink kodu eklemeden yaparım ki maksat millet beni tanısın.

Biz backlink.com.tr de bunu yapıyoruz. Alanında isim yapmış, bizce değerli tüm sitelerle iletişime geçerek müşterilerimizle buluşturuyoruz. Yakında çok istediğimiz sosyal medya paketleriyle de fark yaratacağız, sizi bilgilendireceğim yakında bu konuda.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2+2:4 ise r10'dan kaliteli backlink alınmayacağı da aynı orantılıdır. Neden derseniz, en kötüsü adam ayda 20-25 tanıtım ve 3-4 footer alıyor bu adam satarken pa-da 30-35 iken ilk güncelleme de bu kalitesi düşüyor ve google gözünde de değeri düşüyor. Bu da faydadan ziyade zarar veriyor. Açıkcası bu tarz backlinkler hiç bir zaman ileri dönük yatırım yapanlar için ideal bir seçim olamaz. Evet bende alırım buradan tanıtım ama daha çok pr değeri katmak için, mesela backlink kodu eklemeden yaparım ki maksat millet beni tanısın.

Biz backlink.com.tr de bunu yapıyoruz. Alanında isim yapmış, bizce değerli tüm sitelerle iletişime geçerek müşterilerimizle buluşturuyoruz. Yakında çok istediğimiz sosyal medya paketleriyle de fark yaratacağız, sizi bilgilendireceğim yakında bu konuda.

Biz backlink.com.tr de bunu yapıyoruz. Alanında isim yapmış, bizce değerli tüm sitelerle iletişimee geçerek müşterilerimizle buluşturuyoruz. Yakında çok istediğimiz sosyal medya paketleriyle de fark yaratacağız, sizi bilgilendireceğim yakında bu konuda.

Biz backlink.com.tr de bunu yapıyoruz. Alanında isim yapmış, bizce değerli tüm sitelerle iletişimee geçerek müşterilerimizle buluşturuyoruz. Yakında çok istediğimiz sosyal medya paketleriyle de fark yaratacağız, sizi bilgilendireceğim yakında bu konuda.