Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz ki youtube para kazanma hususuna yeni birşeyler getirdi hal böyle olunca çoğu arkadaşımız mağdur olacak gibi duruyor. Bu konuyu bir siteyle çözüme kavuşturmak istiyorum sistem şöyle çalışacak kredili sistem olacak ve işin içine kesinlikle para mevzuları girmeden herkes birbiriyle yardımlaşacak. Gelir amaçlı yapmıyorum çünkü zaten adsense üzerinden yeterince gelir elde ediyorum maksadım yardımlaşmak çünkü kendimde youtube ile uğraşıyorum ve 50 k'lık kanalım kapandı itirazlara rağmen ve gizza beyfendilerin ilgisizlikleri sayesinde pek başarılı olamadım.
Sistemde web site surf olayı youtube beğeni, izlenim ve abonelik olacak sisteme kaydolan kullanıcılar kendi kanallarıyla beğeni, yorum ve abonelik yapacak sürekli kontrol altında tutularak fake kanallardan arındırılacak.

Şuan sistem Türkçeleştirme aşamasında ve lisanslıdır tüm güncellemeleriyle stabil çalışmaktadır, sistemi 90 dolar civarında bir fiyata satın aldım yani w..ez değildir bilginiz olsun sizde bir göz atın lütfen.

Site bu arkadaşlar ayrıca şuan tamamlanmadı tamamlandıktan sonra hizmete tam anlamıyla girecektir : www.youtubeabone.com

ÖNEMLİ NOT : R10 Üzerinden kayıt olan arkadaşlar kullanıcı adlarını belirtirse 150 kredi hesaplarına yükleyeceğim !