Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
arkadaşlar asp.net de Server.HtmlEncode ile veritabanına kaydediyorum ...
geri almaya çalışıp ekrana döktürmeye çalıştığımda html kodlar geliyor ne yaptım ise sıkıntı yaşıyorum yardım edebilirmisiniz ...
Webserviste :string htmlEncoded = Server.HtmlEncode(rdr["Aciklama"].ToString());
employee.Aciklama = Server.HtmlDecode(htmlEncoded); promlem nerede yardımlarınızı bekliyorum
angularjs de kullanımdada
{{student.Aciklama}}
ektan çıktısı şu şekilde
<span style="color:#333333;font-family:'Open Sans', sans-serif;font-size:14px;background-color:#ffffff;"></span><span style="color:#333333;font-family:'Open Sans', sans-serif;font-size:14px;background-color:#ffffff;">İlk olarak farklı bir otelle başladığımız ve otelde yaşanan aksaklıklar sonucu plan değiştirdiğimiz yolculuğumuz, aslında Lazzoni&rsquo;de Ahsen&rsquo;le tanışmamızla başladı diyebiliriz. Şimdi diyoruz ki, iyi ki bir şekilde planlarımız bozulmuş ve Ahsen&rsquo;le yollarımız kesişmiş.</span><strongr style="box-sizing:border-box;color:#333333;font-family:'Open Sans', sans-serif;font-size:14px;background-color:#ffffff;"><br style="box-sizing:border-box;color:#333333;font-family:'Open Sans', sans-serif;font-size:14px;background-color:#ffffff;" /><span style="color:#ff3399;font-family:'Open Sans', sans-serif;font-size:14px;background-color:#ffffff;">Anlatacağımız &ccedil;ok &ccedil;ok g&uuml;zel sonu&ccedil;lanmış bir d&uuml;ğ&uuml;n hikayesi. Titiz bir &ccedil;iftiz, yemekler, s&uuml;sleme, m&uuml;zik her şey dilediğimiz gibi olur mu acaba gibi soru işaretleriyle &ccedil;ıkmıştık yola. D&uuml;ğ&uuml;n bitip de artık nefes alabiliyorken sevdiklerimizden aldığımız olumlu d&ouml;n&uuml;şler şimdi bizleri daha da mutlu etti. &Ccedil;&uuml;nk&uuml; biz &ccedil;ift olarak o g&uuml;n ger&ccedil;ekten &ccedil;ok &ccedil;ok eğlendik ve bir &ccedil;ok şeyi mutluluktan hatırlamıyoruz bile!</span><br style="box-sizing:border-box;color:#333333;font-family:'Open Sans', sans-serif;font-size:14px;background-color:#ffffff;" /><br style="box-sizing:border-box;color:#333333;font-family:'Open Sans', sans-serif;font-size:14px;background-color:#ffffff;" /><span style="color:#333333;font-family:'Open Sans', sans-serif;font-size:14px;background-color:#ffffff;">D&uuml;ğ&uuml;n&uum l;m&uuml;z 7.7 2017 Cuma g&uuml;n&uuml; ger&ccedil;ekleşti. Hem Cuma hem de trafik telaşesi olması ihtimaline karşı otel bizi uyarmış nikah saatimizi ona g&ouml;re ayarlamıştık. Otelin lokasyonu da bir &ccedil;ok noktadan rahat&ccedil;a ulaşılabilecek vaziyette olduğu i&ccedil;in tam nikah saatimizde salonumuz planladığımız şekilde dolmuştu.&nbsp;</span><strongr style="box-sizing:border-box;color:#333333;font-family:'Open Sans', sans-serif;font-size:14px;background-color:#ffffff;"><span style="color:#333333;font-family:'Open Sans', sans-serif;font-size:14px;background-color:#ffffff;"></span></strongr></strongr>