arkadaşlar asp.net de Server.HtmlEncode ile veritabanına kaydediyorum ...
geri almaya çalışıp ekrana döktürmeye çalıştığımda html kodlar geliyor ne yaptım ise sıkıntı yaşıyorum yardım edebilirmisiniz ...
Webserviste :string htmlEncoded = Server.HtmlEncode(rdr["Aciklama"].ToString());
employee.Aciklama = Server.HtmlDecode(htmlEncoded); promlem nerede yardımlarınızı bekliyorum
angularjs de kullanımdada
{{student.Aciklama}}
ektan çıktısı şu şekilde
<span style="color:#333333;font-family:'Open Sans', sans-serif;font-size:14px;background-color:#ffffff;"></span><span style="color:#333333;font-family:'Open Sans', sans-serif;font-size:14px;background-color:#ffffff;">İlk olarak farklı bir otelle başladığımız ve otelde yaşanan aksaklıklar sonucu plan değiştirdiğimiz yolculuğumuz, aslında Lazzoni&rsquo;de Ahsen&rsquo;le tanışmamızla başladı diyebiliriz. Şimdi diyoruz ki, iyi ki bir şekilde planlarımız bozulmuş ve Ahsen&rsquo;le yollarımız kesişmiş.</span><strongr style="box-sizing:border-box;color:#333333;font-family:'Open Sans', sans-serif;font-size:14px;background-color:#ffffff;"><br style="box-sizing:border-box;color:#333333;font-family:'Open Sans', sans-serif;font-size:14px;background-color:#ffffff;" /><span style="color:#ff3399;font-family:'Open Sans', sans-serif;font-size:14px;background-color:#ffffff;">Anlatacağımız &ccedil;ok &ccedil;ok g&uuml;zel sonu&ccedil;lanmış bir d&uuml;ğ&uuml;n hikayesi. Titiz bir &ccedil;iftiz, yemekler, s&uuml;sleme, m&uuml;zik her şey dilediğimiz gibi olur mu acaba gibi soru işaretleriyle &ccedil;ıkmıştık yola. D&uuml;ğ&uuml;n bitip de artık nefes alabiliyorken sevdiklerimizden aldığımız olumlu d&ouml;n&uuml;şler şimdi bizleri daha da mutlu etti. &Ccedil;&uuml;nk&uuml; biz &ccedil;ift olarak o g&uuml;n ger&ccedil;ekten &ccedil;ok &ccedil;ok eğlendik ve bir &ccedil;ok şeyi mutluluktan hatırlamıyoruz bile!</span><br style="box-sizing:border-box;color:#333333;font-family:'Open Sans', sans-serif;font-size:14px;background-color:#ffffff;" /><br style="box-sizing:border-box;color:#333333;font-family:'Open Sans', sans-serif;font-size:14px;background-color:#ffffff;" /><span style="color:#333333;font-family:'Open Sans', sans-serif;font-size:14px;background-color:#ffffff;">D&uuml;ğ&uuml;n&uum l;m&uuml;z 7.7 2017 Cuma g&uuml;n&uuml; ger&ccedil;ekleşti. Hem Cuma hem de trafik telaşesi olması ihtimaline karşı otel bizi uyarmış nikah saatimizi ona g&ouml;re ayarlamıştık. Otelin lokasyonu da bir &ccedil;ok noktadan rahat&ccedil;a ulaşılabilecek vaziyette olduğu i&ccedil;in tam nikah saatimizde salonumuz planladığımız şekilde dolmuştu.&nbsp;</span><strongr style="box-sizing:border-box;color:#333333;font-family:'Open Sans', sans-serif;font-size:14px;background-color:#ffffff;"><span style="color:#333333;font-family:'Open Sans', sans-serif;font-size:14px;background-color:#ffffff;"></span></strongr></strongr>