Sizin icin bu siteyi fransiz medyasinda biraz arastirdim bu siteyi fransadan kullananlar var bazi kisiler simdilik iyi oldugunu soyluyor ama sirket almanyada sirket hesaplari dubaide yani gercek adresleri yok bu sirket hakkinda cok sikayet oldugunu sirketin para kaybettigi yaziyor yani ilerde sorunlar olabilir canadada bu site yasaklanmis birde fransizca bilenler icin vodeoyu izleyin derim daha sonra karar verip siteyi kullanin derim
https://www.youtube.com/watch?v=6YBS...ature=youtu.be
allah razı olsun hocam en sonunda adaletli bir yorum gördüm evet diyenler var bende çalışıyor diyenlerdenim aynı senin bulduğun iyi ve kötü yorumlar olduğu gbii o iyi yorumları yapanlardan birisi benim işte hocam isteyen dener isteyen denemez konuda başkalarının bana çamur attığı gibi onunda belki çamur atanları vardır lakin ben ödeme alıyorum
şunu söylemeliyimki burda bu konuda toplanan birkaç arkadaş gerçekten çok ayıp etti 3-5
abli birbirine bağlanmış bir kişi ile münakaşa ardından karınca sürüsü gibi üstüme gelip dadanıyorlar

mertliğe sığmayan aşağılamaları yapan arkadaştan yana olup birlik olup konumu kötülüyorlar lakin paylaştığım sitenin googleplay soterede bile uygulaması mevcuttur domain yeni diyorlar domaini değişti diyoruz link kısaltıp para kazanmama laf söyleyip kendimi küçük düşürdüğümü ima eden arkadaşta kendini benden önce küçük düşürmüş ve sitesinde herhangi bir şekilde adblocker kullananlar video izleyemiyor ayıp ayıp dicemde o arakdaşlar anlamayacak anlayanlar konuyu okuyacak olan diğer üyeler
@Roşan @Freshman @wanderhiLt
konuya doğru düzgün tek cevap veren kişi
@flatcastradyo ve
@BigSEO
artık bu profillerin hepsini incelersiniz ve ona göre hesap kitap yaparsınız kim nasıl bir insan diye ben burda insanlık konusunda hiç bir yorum yapmayacağım ancak siz bakın olumlu ve olumsuz yorum yapan şahsiyetlerin profiline ona göre kararınızı verin