ben de tavsiye etmem ayrıca bitcoin 2009 da çıktı site nasıl 8 senelik oluyor

cloud mining konsepti birkaç senedir var. bu adamlar 2010 da mı başladı yani cloud mininge

ayrıca ayıptır bir link paylaşmışsın bir sürü pop up açıyor 3 kuruş kazancam diye bu kadar düşürmez insan kendini.
ayıbı sen yapıyorsun hocam para senin cebinden çıkmıyor bedavaya bile linke tıklamak zorrrruna gidiyor terbiye sınırlarımı zorluyorsun tavsiye et etme senin problemin ama ayıpta senin ayıbın tavsiye etmediğin linke tıklama beğenmediğin konuya girme yada yorum yapma ben aldım memnunum dersinki tavsiye etmem biter konu ancak bu kadar küçük düşüren kendini sensin link kısaltmadan seni rahatsız eden şeyi ben anlayamadım
bu iğrenç mesajınızı moderatöre bildirdim gereğini onlar yapar aşağılamayı siz kendi tarafınızdaki insanlara akrabalarınıza arkadaşlarına yapabilirsiniz onlara küçük düşüürme felan yapabilirsiniz ama bana bu forumda bunu söyleme hakkını size kimse vermiyor
hocam bende şimdi size sizin hitap ediş şekliniz ile size soruyorum 3 kuruş için videoyu reklam engelleyici ile durdurmaya değermi? ne varki siz daha iyi biliyorsunuz hocam kendinizi küçük düşürmeyi