vallaha hocam ne kadar inanirsin bilmem ama alternatif tıpta bu konuda bir insan tanıyorum

şöyleki teknede ipin boşunu alıp babaya geçirirken ipin boşa çıkmasıyla tam kıç üstü oturdum ve öyle bir ağrı başladıki anlatamam 2 büklüm geziyorum soğuk yedikçe daha beter oluyordu özel bir hastaneye gittim tek taraflı fıtık var ameliyat edicez dedi ama ölüyom ağrıdan sonra ameliyat falan neyse dedim yapalım

bi arkadaşla oturuyorduk babama git dedi dalga geçiyor sandım derken benim babamında arkadaşıymış kalktık gittik yere uzandım boynumdan aşşa 2 parmağı ile belime kadar omurilikten baktı

sonra dedi sende tek taraflı fıtık var ( doktorda aynısını demişti) onu biliyorum dedim çözüm ne derken çat bi bölgeden bi bastı aya kalkmışım ama gerçekten dikeldim ayağa 1 hafta kadar ağrı çektim ama ayakta durabiliyordum sonra şükür 4 yıldır ağırda kaldırsam 1 kere bile ağrımadı

şimdi adana biraz uzak tabi fethiyeye ama çözüm olacaksa numarasını alabilirim öyle bu işi parayla yapan bir insanda değil ama atıyorsun birşeyler