keserdar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eyvallah gelecekte lazım olur diyerekten indirdim.
Gigrafik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu ücretsiz temalardan indirip sorunsuz kullanabilen var mı? Hiç denemedim ama her ay böyle bedava temalar oluyor sanırım. Lite sürüm gibi bedava vermiyorlar değil mi?
yelhosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benimde ocak ayında verdikleri temada böyle bir endişem vardı kurdum herhangi bir sorun yaşamadım.
maviuan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkürler.
tasarti adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sağolun hocam Teşekkür ettim.
Tigria adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
öncelikle paylaşımın için teşekkür ederim. Fakat bir sorum vardı bu temayı indirdim şimdi yükledikten sonra lisans anahtar kodu istemiyecek mi?
Emrullah_Ocak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok teşekkürler hocam.
hyllet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet benimde hosuma gitti indirdim emegine saglık hocam
surupnet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynen hocam. İleride belki bir projeye lazım olur diyerek Boutique Kids temasını indirdim bende.
grafiemo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel temalar var teşekkürler. Aliexpress indirimli ürünler konusu gibi bunu tek bir konuda sürekli takip edebileceğimiz şekilde toplasak güzel olmaz mı ?
Ginesis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkürler sağolun
command adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet geçen ayda bu temalar vardı.
metebey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeş ocak ayı temalarını paylaşmışsın.
ertunc23 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha şubat temaları çıkmadı hocam.Dün en son mail geldi ocak ayı bedavalar için şu kadar saat kaldı diye.Karıştırmışsınız.
d3nnis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Giris yaptiktan sonra su sayfada bu ayin ucretsiz urunlerini sorunsuz indirebilirsiniz: https://themeforest.net/collections/...s-of-the-month
metinciris adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Baxel çok sade ve güzelmiş
Evet gözümden kaçmış arkadaşlar kusura bakmayın. Gerekli düzenlemeleri yaptım. Şubat ayının ücretsiz temalarını ilk yazıya ekledim, kontrol edebilirsiniz