Bemica adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hemen hemen aynı sorunu ben de yaşıyorum, select yerine buttondan value almaya çalışıyorum ama olmuyor yapamadım.
@tyesil;tavsiye etmiyor ama select yerine başka bir alternatif yok mudur? button daha cazip ve tasarıma uygun olduğundan onu kullanmak istiyorum.
Genel olarak şöyle bir tavsiye veriyim herkes çünkü aynı noktada hata yapıyor.
Elinizde benzersiz bir key yokmu zaten sizin. Elinizdeki veritabanından çektiğiniz ID değeri sayfa içinde ikilenmiyor.
Ulaşmak istediğiniz hidden input'a "class" veya "id" olarak şu ismi verin "input_ID" buradaki ID yazan yer sizin veritabanınızdaki 3-5 gibi olan değer olsun.
Yok illa buton mu kullanacaksınız data-id="" değeri kullanmayın ulaşmak için. "button_ID" şeklinde id, class vs. tanımlayın.
Sonrasında da explode komutu ile parçalayın.
Böylece tüm inputlarınız benzersiz olacak ve buton, select vs. den değer çekmek zorunda kalmayacaksınız.
Etstur, jollytur vs. sitelerine girip bir tane otel aratın sonra sayfa kaynağı görüntüle deyip "hidden" kelimesini aratın.
20 tane alt alta hidden input göreceksiniz. Bu işin genel mantığı bu çünkü. Hidden itemin varolma sebebi bu tür olaylar zaten.