Yani hocam bilgin ne onu bilmek istedim ve 400 TL ye 4 günde nasıl ve kaç adet makale yazabilirsin onu düşünüyorum. Çünkü şu son 3-4 gün içinde bu öğrenciyim ihtiyacım var tarzı konular insanların iyi niyetini suistimal edilerek çok aciliyorda
Yok hocam bilgim var ben sadece sorunumu dile getirmek istedim , ki bu ilanı açmadan önce 2 gün boyunca yaşamayacağım kadar çok makale işi aldım zaten. Makale konusu degil belki bilgisayar üzerinden teknik çizim , tasarım işi olabilir diye ilan atmak istedim. Kimsenin ekmeğinde kimsenin gözü olmasın bence insanlar talep etsin talebi karşılayan karşılar zaten böyle şeylere gerek yok. İş veren olsam öğrenci öncelikli olarak çalışırdım ki ileride öyle olmayı planlıyorum umarım olur iyi niyet suistimal etme gibi bi durum yok Yani ortada , benim gibi düşünen ve öğrenciye yardım etmek isteyen insanlar vardır diye belirtmek istedim . Şöyle bir durumda var zaten çoğu hayırsever öğrenciye burs veriyor o ayıplanmıyo da benim burada hakkımla iş talep etmem mi ayıplanıyor ? Gerçekten asıl sizin gibi düşünen insanlara ayıp
size yorum yapmıyorum gerçekten yazık