SerhattB adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla ben olayın daha çok helal haram boyutunu araştırdım bi çok din kültürü öğretmeni ve hocalara sordum sistemi anlattım hiç biride haramdır helal değildir demedi haramlık bi durum yok link satmakta haram seo yapmakta haram ozaman işi veren mennun alan memnun satan memnun vergisine kadarda veriliyor sizin helal paradan anlaşıyınız sadece fiziksel bedenen yorularak çalışmakmı hocam

Hocam bunu nerden uydurdunuz çok merak ettim sistemsel bi problemden kaynaklı olarak hiç para yatmama gibi bi durum olmadı hele hele dediğiniz gibi Sürekli hiç hiç olmadı 5 aydır üyeyim sistemsel yüklenememe 1 2 sefer oldu onuda daha sonra yüklediler
uydurma değil çevremde sisteme dahil olan arkadaşlarımdan biliyorum yaşanan sıkıntıları 2500 lira paraya 500 tl lik saçma sapan hometech marka tabletten bozma bir laptop gönderiliyor bilgisayarcı arkadaşım bile illalah etmiş bu bozuk pc ler yüzünden asıl saçma olan sisteme girip para kazanmanın yanında sisteme sürekli birilerini dahil etmen yani piramit sistem falan filan neyse hocam giren giriyor şansına sen problem yaşamamışsın hayırlı işler hayırlı geceler dilerim