Hocam ripple veya trx o kadar fee alıyormu ya
komisyon her borsa alıyor. gönderimde çok değil ama al-sat yine komisyon var. örneğin 1 bnb (binance üzerinden gidelim) aldınız 12 dolar zaten. neyi nere ne kadar dönüştüreceksiniz. 50/3.80 oda /1,20 dolar = yaklaşık 10 xrp eder. gönderimi 0,25 xrp dersek hadi yine 10 kaldı.
xrp aldın diyelim. bekledin oldu 10 dolar (hep hevesle bekledim o kadar olmasını da olmadı meret) 100 dolarınız olur.
Ama Al-sat insanın içini kemiren virüs gibidir rahat duramazsın, dur şunu satayım dur şunu alayım dur şuna geçeyim. pump sitelerine bulaşırsın telegram gruplarına girersin 50 değil 5000 lira çöp olur.
Trx zaten dost hayatı yaşatıyor adama. Veriyorsun daha ver diyor daha veriyorsun biraz daha biraz daha... Seninle işi kalmayınca başka kocaya gidiyor.
Yanlış anlamayın, öyle 50 lirayı 5000 lira yaptım diyenler ya işkembeden sallıyor ya da yalan söylüyor.
Ha bu arada iyi bir pump denk gelir, şansa. %5000 koyar ohhh maşallah dersin (de) ama bize denk gelmesi de o yüzde oranıyla orantılı.
Bende bir coinden (ytd olmasın diye yazmıyorum) 35.000 adet var. düşünki 1 satoshi arttığını düşün 35k artıyor. ama düşünce de aynı düşüyor. Bu oranları 50 liralarla yapmaya kalkamazsın kafayı yersin.
Yazdıklarım bildiğimden değil, bildiklerimi yazdım sadece. Burada çok daha bilgili arkadaşlarımız var.