Neye göre 2018'in coini olmaya aday olduğunu merak ettim açıkcası bu kanıya nasıl vardınız? bounty programı uğruna veya refli link ile coin toplamak için tamamen scam olan coinleri forumda paylaşıyor bir sürü insan ama hiç kimse altını dolduramıyor. Whitepaperini okudunuz da sizin profesyoneli olduğunuz bir işte game changer olarak öngörüyor ve çok değerleneceğini mi düşünüyorsunuz? community mi çok sağlam? nedir yani size göre bu coinin iyi olmasında ki sebep?
ekipte sağlam kişiler var diye bir coini değerlendiremezsiniz böyle scam projelerin hepsinde bir mit mezunu koyuyorlar zaten. Gerçek olmayan on binlerce kişi var haberiniz olsun.
bitcointalk.org a bakarsanız zaten bu coinin de scam olduğunu rahatlıkla görebileceksiniz. Dolayısıyla insanları bu şekilde yönlendirmenin ben doğru olduğunu düşünmüyorum.
Eğer değerleneceğini düşünüyorsanız en azından whitepaperini okuyup burda insanları bilgilendirip ve niçin değerleneceği konusunda detay verirseniz ona göre değerlendirebilirler. 2018'in coini olacak ekip çok sağlam demek = kumar demek.