EmrecanKitir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sanırım bilmeyenler yorum atmasa daha iyi olur kırmak, ezmek için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın. Arkadaşa başkası kredi vermicek zaten. Komisyonla kredi çıkarabilenler var, siciliniz çok pis değilse ve hala kredi çıkmıyorsa bu banka insiyatifinde olan bir şeydir. Şube riske girmek, genel merkezin gözünde ki bilinirliğini, imajını bozmak istemiyordur. Bu işi komisyonla halleden, içeride adamı olan insanlar var. Örneğin; 20.000 TL kredi ihtiyacınız var, siciliniz çok kötü değil en azından 3-5 aydır da bir yerde çalışıyorsunuz. Adam diyor ki ben bu krediyi sana çıkarttırıyorum ama o krediden komisyon alırım. Komisyon oranı da %10 felan. Siz yine bankadan çekiyorsunuz krediyi
Hocam bir adama ya kredi çıkıyordur yada çıkmıyordur. Eğer biri komisyonla o adama kredi çıkartabiliyorsa kendiside çıkartabilir demektedir. Bir arkadaşıma %20 komisyonla çıkartabiliriz demişlerdi. Şubeyle görüştük ve kendi başvurusuyla da kredi çıktı. O komisyon olayı sadece yalan dolan ve kandırmacadan başka bir şey değildir. Eğer öyle bir banka şubesi var dersen bir görüşmek isterim oradaki çalışanlarla.