Merhaba
Sitemizin sürdürülmesi ile ilgili destek aldığımız firma ile iletişim sorunları yaşarken, R10 aracılığı ile flynet (İsim vermiyorum) ile tanıştık. Bizim için ulaşılabilirlik ve muhatap bulabilirlik çok önemli bir konuydu. Whatsapptan, direk telefondan, mailden tüm isteklerimize her zaman geri döndü. İş bilmek kadar esnaf olmakta önemli.
Sitemiz zaten bilinen, trafiği olan bir site. Bu yüzden hizmetin aksamadan sürmesi ve yeniden yapılanmaya ihtiyacımız vardı. Yepyeni, trafiği olmayan sıfırdan site kurmak kolaydır, 2 saate kurulur, ihtiyaçları zamanla ortaya çıkar. Ancak çalışmakta olan sitenin revizesi, modüllerin eklenmesi, verilerin eksiksiz taşınması üstüne bir sürü özellik eklenmesi her aşamada güçtür. Yeni sisteme geçmek demek bitmeyen sorunlar demektir. Yaklaşık 15 gün gibi bir sürede yeni sitemiz ayağa kalktı ve 3. hafta içinde testleri yapılıyor. İnşallah 3. haftanın sonundada devreye alınmış olacak.
Özetle kısa sürede hem biz çok çalıştık, hem flynet arkadaşımızı yorduk. Bundan sonra biz çok çalışmaya devam ederken güveneceğimiz bir arkadaş kazandık kabul ediyoruz. İlgisinden dolayı bir borç biliyor ve bu yüzden yorum yazıyorum.
Kendisine teşekkür ediyorum