McCoy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu sabah kasapla ilginç bir diyalog yaşadım. 15 liralık et almaya gittim kuzu ve but istedim. Sırt verdi dedim but istiyorum. Kenarda patronu vardı et doğruyordu ne kadarlık alacaksın dedi 15 dedim bu var dedi. Kalsın dedim oda iyi günler dedi çıktım gittim. Ama sinirim hala geçmedi. Çıkarkende söylendim biraz. Gidip migrostan daha pahalıya güzel yerinden aldım. Migrostada sırt kısmı kasapla aynı fiyata zaten neden gidip kasaptan alayımki daha kalitelisi varken. Ben bu kasabı nereye şikayet edebilirim. Elinde olan ürünü vermiyor ve tavrını beğenmedim.
Daha önce bende karşılaştım, senin istediğini değilde kendi istediğini satmaya çalışan kasaplar çoğunlukta, en iyisini yapmışsın. 15 lirayı küçümsemiş bide ...... herif. Mutlaka biyerlere yaz, belediye encümeninede şikayet et. Sözlük sitelerine yaz, belki kasaba birşey olmaz ama en azından başkalarının o kasaba gitmesini engelleyebilirsin. Markette biraz pahalıdır ama en azından istediğini alabilirsin. Aynı şeyi bazı bölgelerde pazarcılarda yapmaya başladı, az aldığın için kötü muameleye maruz kalıyorsun. Bu tarz esnafları açığa çıkartmak lazım.