HuseyinFiliz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tema klasörünün ismini değiştirip publisher tema klasörünü tekrar atmayı dener misin?

Bu hatayı ilk defa görüyorum
O yöntemi daha önce denedim fayda etmedi.

mehmetarik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teman virüslü hocam. Kodun ne yaptığını anlayamamışsın.
Isactive widget fonksiyonu bir admin fonksiyonudur. Senin kodda bu hiçkimseyi şüphelendirmeyen fonksiyonu kullanmış. Fakat farkettiysen fonksiyonun içinde bir PHP etiketi açıyor ve dosya taraması yapıyor. Büyük ihtimal buna bağlı farklı fonksiyonlar vardır ve bu fonksiyonlar o widget fonksiyonunun açtığı <? php etiketinin içine birçok zararlı kod ekliyordur. Bu kod functions.php 'nin içinde olduğuna göre o file get contents ile aranılan dosya funcitons.php dosyasıdır.
Yani senin virüs ilk önce Isactive widget fonksiyonunun hangi dosyada olduğu arayıp buluyor (funcitons.php de). Daha sonra o dosyanın içine bir <? php etiketi açarak bağlı olduğu diğer fonksiyonları ekletiyor. Ana fonksiyon bir admin fonksiyonu olduğu için şüphe çekmiyor. Virüslü fonksiyonun da o get allwidgetcont fonksiyonu. Kodun hepsini göremiyorum tabii.

Temayı başka sitelerde denediğimde sorunsuz çalışıyor.

Functions.php dosyasını yükledim.
https://www.dosyaupload.com/5f0x

Temanın eski versiyonunu bulup yükledim o da hata verdi.

Alıntı
Fatal error: Cannot redeclare __optMediagalery_Action() (previously declared in /home/site/public_html/wp-content/themes/publisher/functions.php:57) in /home/site/public_html/wp-content/themes/publisher/includes/functions.php on line 7806
publisher/functions.php:57 ve devamında şu kod var.

Alıntı
function __optMediagalery_Action( $args )
{
$section = $args['section'];
if(function_exists('wp_parse_args')) extract( wp_parse_args( $args['field'], $section['setting_defaults' ]) );
$type = 'new';
$option_group = $section['option_group'];
$desc = false;
$choices = $option_group['choice_new'];
$placeholder = $stdEl = $section['placeholder'];
$el_id = $option_group .'_'. $section['section_id'] .'_'. $type;
$val = (isset($options[$el_id])) ? $options[$el_id] : $stdEl;
$class = 'gen_option_div';
$option_group = $section['option_group'];
//Check type and add form element to the theme admin settings
Benim sitede sorun olduğunu tahmin ediyorum. wp güncel versiyonu tekrar yükledim ama faydası olmadı. Kodlama bilgim olmadığı çözüm bulamadım.