Üst 20lik dişlerini çektiren var mı? İstanbulda avrupada tavsiye edilebilir bir klinik var mı ve fiyatları nelerdir? Ağrı artık uyutmaz bir hal aldı
Şimdiden teşekkürler
Hocam bunu yazarken mesainin son saatleri diş hekimi asistanlığı yapıyorum bu arada, ağız içinde görünen bir diş ise problem değil normal bir diş hekimine gidebilirsin yer yer 15 dakika yer yer 30 dakika çekim süresi, diş eti altında ağız içinde görünen bir kısım yok ise yine problem değil kendine güvenen normal bir diş hekimi maks 30 veya 45 dakika da çekebilir bunun 15 dakikası çekim diğeri diş etini bistüri ile kes dişi al dikiş at kapat kısmı bu ikisinin haricinde diş eti altında yatay konumda ise yine problem değil 30 veya 45 dakika fakat çekim sonrası doktor herhangi bir işlemde çene kemiği kısmına dokunmak zorunda kaldı ise dişi çıkartmak isterken bunun yanlışlıklası yok tabi bilerek dişi çıkartmak için kemik alınır alan oluşturulur veya kemik esnetilir diş çıkarılır vs. o zaman çekim sonrası yüzde şişme yapabilir ama düzgün soğuk uygulaması yapılır ise buz ile kolayca atlatılabilir çekim sonrası ağrı kesici ile geçmeyen ağrı olmaz tabi hekimin söylediklerini uygularsanız özellikle sigara konusunda bunların haricinde çekim esnasında ağrım olur mu diye düşünmeyin sakın canlı canlı kolunuzdan et koparılamıyor çok zor ve acılı ise diş çekimi de aynı canlı canlı anestezi tutmadan yapılamaz zaten ağrı hissederseniz mutlaka bir hamle daha yapılmadan anestezi tekrarlanıyor.
Ağız içinde görünen bir diş işe normal bir hekime gidebilirsiniz.
Diş etinin altında ise cerrahi alanında uzmanlık yapmış birine çektirmenizi tavsiye ediyorum bunun haricinde deneyimli olsun abi doktorla uğraşmak istemiyorum çeker mi çekemez mi dersen mutlaka bir cerrahi uzmanı diş hekimine çektirebilirsiniz.
Herhangi bir sorunuz olursa yazabilirsiniz seve seve cevaplarım 😊
Benim çalıştığım hastane de normal çekim 100 150,
Cerrahi çekimler 300 - 400 arası, birçok kriter değiştiriyor fiyatı komplikasyonlu olabilir kemik alınmış olabilir yani kısacası ne kadar uğraş o kadar para.