Konu
Teklif Usulü Google Newsli Site
31-01-2018, 01:54:23
goalgo
Siteyi wordpressten 2800 tl değerinde masaüstü + mobil yazılıma sıfırdan geçirdim. Satın alacak arkadaşa wordpress hali de teslim edilecektir. Hangisi ile devam edeceği kendi bileceği iş. Ayrıca siteye ait toplamda 24 k beğenili facebook sayfaları da verilecektir. Site adsense kazancının yanında yerel reklam almaya çok müsaittir.
Site adresi
TIKLA
Hemen Al: Pazarlık Yapılır. 900 TL üstü tekliflere açığım.
Sitenin aylık getirisi: 100 Tl adsense (Makele satışı yapılmamıştır. İsteyenler var 50 Tl ücretle yapabilirsiniz)
Sitenin açılış tarihi:
2017-05-20
Kategori, sitenin içeriği nedir:
Yerel Gezi,Eğlence,Haber,Bilgi
Günlük hit sayısı:
Günlük ortalama 100 Kişi, Haber girişi yaparsanız 3000-4000 tekil hit
Ziyaretçi kaynağı: Sosyal %42 / Organik %24 / Direct %31
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler:
Site Tüm içeriği ile satılık
Hosting dahil midir:
Evet
Banlı olduğu sponsor var mı:
Hayır Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı:
Hayır Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi:
Evet
( 2800 tl lik özel yazılımının yanında ayrıca wordpress olarak 150 tl lik Elise Teması var )
Yazılım lisans sonlanma zamanı:
Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:
Hayır Yok
Sitede toplamda 435 makele bulunmaktadır. Makalelerin %95 özgündür. Kocaeli bölgesine ait hemen hemen tüm gezi yerleri girilmiştir. Güncel Etkinlik,Haber şeklinde yayına devam ediyor. Yaklaşık 20 gündür doğru düzgün makele girişi yapmıyorum. İlgilenemediğim için satıyorum.
Sitenin 2 adet facebook sayfası bulunmaktadır. Toplamda 25k organik ve bölgede yaşayan insanlardır.
Makale durumuna göre, 100-3000k arasında hit gelmektedir. İlgilenen kişilere detaylar ve bilgiler ayrıca verilecektir.
Site için toplamda harcanan emek haricindeki ücret 5k üzeridir.
4 Aydır adsense bulunmaktadır. Adsense bu site üzerinden alınmıştır. Son 3 aylık geliri 100 TL civarındadır.
Sadece Facebook sayfaları 750-1k arasında para eder.