Yaklaşık 10 gün önce programı 3 aylığına satın aldım gerçekten sürekli güncellenen ve yenilikler eklenen başka bir program yok oldukça memnun kaldım
1 adet lisans aldim sagolsun ilgilendi en ince ayrintiya kadar

hesap da kasilmaya basladi
Tesekkur ederim hayirli olsun arkadaslar yeni ozellikler eklendi saat 3 gibi guncelleyin programi
Yeni özellikler;
* Takip Islemleri Menulerinde,
Cinsiyet Seciminize Gore takip islemi yapabileceksiniz.
BAY / BAYAN seklinde.
Takip islemini baslatmadan once tercihinizi yapin, tercihiniz yok isede,
Beni takip edenler takip edilmesin, takip ettiklerim takip edilmesin seceneklerini isaretleyin.
* Konum Lokasyona Göre Yorum Yapma Menusu Eklendi.
Sol ust kisimdan örnegin : Kadiköy, Istanbul yazip araya basiyorsunuz alt kisimda yorumlarinizi ve tercihlerinizi isaretledikten sonra, sag ustte kontrol kisminda kontrol baslat a basiniz daha sonrada islemleri baslat ile yorumlarinizi sadece o lokasyon ve cevresine gondermis oluyorsunuz.
* Etiketli Yorum Menusu eklendi.
Bir den fazla hesabiniz ile kesfete dusmesi acisindan gonderilerinize @ahmet @mehmet @fatma @ayse seklinde yanyana 10 ar kisilik etiketlemeler yaparak daha fazla kullaniciya erisebilirsiniz bunun icin, minimum onerilen multi hesap sayisi 50 dir. ( 50 hesap girisi yapmaniz gerekiyor user pass olarak )
* Takip islemlerindeki bekleme sureleri kaldirildi.
Ornegin takip edilen kullanicidan sonra yine islem suresi kadar bekliyordu, simdiki guncellemede takip ediliyorsa aninda sonraki kullaniciya islem yapiliyor.
Ayni sekilde gizli hesaplar , bizi takip edenler icinde gecerli.